skip to Main Content
Aletta Zorgt Voor Haar 4 Intensieve Kinderen: Dwarse Mantelzorger

Aletta zorgt voor haar 4 intensieve kinderen: Dwarse mantelzorger

Hebben jullie dat ook? Dat je vreselijk dwars en irritant wordt op het moment dat je even overloopt vanwege teveel mantelzorgen?
Van de week weer de jongste staande gehouden in de stad. “Je mag niet fietsen in de binnenstad tijdens de opening van de winkels”.
Ja. Die hadden wij ook al door maar op de borden staan geen tijden!
Ik word daar zo vervelend van he?! Zet gewoon tijden op die borden. Draag je gelijk bij aan een autisme vriendelijke gemeente.
De vaste plekken in de klas. Blijkt ineens dat die gewijzigd zijn. Dat is vragen om moeilijkheden met een kind met autisme. Hoe moeilijk kan het zijn om deze jongeren gewoon een vaste plek te geven in plaats van de eeuwige discussie aan te gaan om vervolgens mij te berichten dat mijn kind weer zo gruwelijk vervelend is (in hun ogen dan)
Of dat de verkeerde hulpverlener ‘gezellig’ koffie zit te drinken in het nieuwe appartementje van mijn dochter terwijl er al ettelijke malen is gezegd dat er een gasfornuis moet komen omdat ze anders niet kan koken. Hoe moeilijk is dit voor de hulpverlener? Ik mocht mij daar niet mee bemoeien. Immers ik moet van de wmo consulent de vrolijke moeder uithangen die van sjoppen houdt. Sjonge sjonge.
“Mam, mijn fiets doet raar”
“Mam, ik krijg een rekening van de gemeente. Weet je hoeveel ik moet betalen om te mogen poepen?
“” Mam, ik moet mijn galajurk nog ophalen en je denkt toch niet dat ik dat alleen ga doen he?”
“Mam, mijn Cv-ketel is maar 3 graden en de hulpverlener komt pas morgen, mag ik bij jou douchen?”
Behalve dat mijn werk lijdt onder deze calamiteiten lijdt mijn humeur er ook vreselijk onder. Ik ben niet te genieten. Het liefst zou ik ze allemaal de deur uitjensen om vervolgens een week alleen in huis, met hond en kat door te brengen. Geen gezeur, geen gezanik en geen mantelzorgen.
Was getekend. Een dwarse mantelzorger.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X