Adele vraagt 12-jarige fan met autisme op podium

Adele heeft tijdens haar wereldtour al heel wat fans in de watten gelegd. Gisteren pakte ze opnieuw uit met een prachtige verrassing voor een 12-jarige fan met autisme.

Na het uitbrengen van haar album ‘25‘ vertrok de Britse zangeres op wereldtour en die tour zat al vol indrukwekkende momenten. De 12-jarige Emily Tamman stond gisteren tussen duizenden andere fans in Manchester met een kartonnen bord waarop ‘It’s my dream to sing with Adele‘ stond geschreven. Emily heeft autisme en lijdt ook aan het Ehlers- Danlos syndroom, waardoor ze te flexibele gewrichten in haar benen heeft en stappen moeilijk gaat.

Emily haar droom kwam tot haar grootste verbazing in vervulling toen Adele haar op het podium vroeg om samen met haar ‘Someone Like You‘ te zingen. Het resultaat was een staande ovatie van 20.000 toeschouwers…

bron: Studio Brussel

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top