skip to Main Content
Aanvullend Mantelzorgen #homeinstead

Aanvullend mantelzorgen #homeinstead

Janny zit nog te ontbijten als ik arriveer. Ondertussen maak ik kopje koffie en zitten we gezellig aan de tafel. Het is mooi weer, dus we maken een lekkere wandeling. Janny wil niet dat er een was gedraaid wordt. Er is volgens haar te weinig wasgoed voor een wasje. Wel mag ik, met enig aandringen, haar slaapkamer zuigen. Stiekem kijk ik even in de wasmand, daar ligt een hele stapel wasgoed in. Een beddengoed/handdoeken wasje hadden we best kunnen doen. Volgende week dan maar! Beneden toch ook nog maar even gezogen. Samen geluncht en na de lunch de afwas. Ik heb voor Janny avondeten meegenomen van thuis. Het is poesta schotel(rijst met fijngesneden courgette, aubergine, tomaat en gehaktballetjes). Janny is er blij mee. Ik hoop dat ze het niet vergeet op te eten vanavond. Ze vertelde me dat ze gister de deur vergeten was dicht te doen. Ze had staan praten met de buren en was daarna boodschappen gaan doen. Waarschijnlijk had ze hem op een kier laten staan. Gelukkig houdt buurman Peter alles in de gaten; en heeft hij de deur dicht getrokken.

CAREGiver Annemiek

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X