2000 artikelen op Mantelzorgelijk! #feestje

IF
IF

Ik kan het bijna niet geloven, maar het cijfertje links bovenin de website liegt niet. Dit is het tweeduizendste artikel op Mantelzorgelijk. Binnen twee jaar zijn we het grootste platform voor en door mantelzorgers van Nederland geworden, met iedere dag meerdere stukken – we delen persoonlijke ervaringen, nuttige tips en nieuws voor mantelzorgers.

Persoonlijke verhalen

Iedere dag lees je hier de ervaringen van mantelzorgers. Ze vertellen over de mooie en minder mooie kanten van hun leven. En omdat hun levens en karakters heel verschillend zijn, geeft Mantelzorgelijk een prachtig, veelzijdig beeld van wat het betekent om voor een dierbare te zorgen.

Nuttige tips

Bovendien staat er een schat aan tips voor beginnende en gevorderde mantelzorgers op de site. Door de handige zoekfunctie op de site kun je over ieder onderwerp wel wat vinden. Van vakantieadressen tot tips voor het maken van een herinneringskoffer, van medische handelingen tot rouwverwerking. Maar vooral staan we stil bij alle stress en emoties die het mantelzorgen voor jou kan opleveren.

Nieuws voor mantelzorgers

En last but not least houden we de ontwikkelingen op het gebied van mantelzorg voor je bij. Nieuws en actualiteiten, alles wat voor jou als mantelzorger belangrijk kan zijn vind je terug op de site. En omdat onze schrijvers niet bang zijn om hun mening te delen, nodigt dat weer uit om samen een vuist te maken als dat nodig is – en elkaar een hart onder de riem te steken als dat kan.

Op onze site vind je iedere dag iets nieuws. En daar maakt de Koninklijke Bibliotheek elke week een kopietje van, voor het grote archief – Mantelzorgelijk is namelijk ‘digitaal erfgoed’. Daar zijn we heel trots op!

Tweeduizend artikelen. Mijn hoofd duizelt er een beetje van! Dank jullie wel, lieve makers en lezers van Mantelzorgelijk. Wat fijn dat jullie de site volgen, vullen en verder brengen. Wij gaan een heel klein feestje vieren – en morgen zijn we er weer voor je! Want zorgen, dat doen we samen.

Liefs, ook namens Marjolijn, Claudia en Nadja,

Barbara

 

 

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top